Laaja valikoima tasokkaita luuppivaloja

SurgiTel Partner maahantuo, myy ja huoltaa luuppivalot ympäri Suomen. SurgiTelin patentoitu valonsäde on tarkkarajainen ja reunoille asti kirkas. Valoja on saatavilla eri värisillä säteillä. Neutraalia valkoista valoa suositellaan hammaslääkäreille ja suuhygienisteille. Viileää sinertävää valoa suositellaan pehmytkirurgisiin toimenpiteisiin. Saatavilla on muun muassa täysin langaton Air LED -valo ja kosketusvapaa Eclipse-valo. Kaikki valot ovat kiinnitettävissä läpilinssin ja flip-up-luuppeihin sekä myös pääpantaan.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Yhteystiedot

Langaton Air LED

Täysin langattomalla ja sirolla Air LED -valolla pääset eroon hankalista vaatteissa roikkuvista akuista ja johdoista. Ei enää murtuneita johtoja. Toimii kätevästi kosketuskytkimellä. Surgitelin langaton akku on patentoitu tuote. Tämän innovaation Surgitel toi markkinoille vuonna 2016, joten kliinistä käyttökokemusta on maailmanlaajuisesti jo 7 vuotta.

Odyssey LED

Odyssey LED -valo on perinteinen luuppivalo, jota säädetään suoraan akusta. Erinomainen valoteho saatavana cool-, neutral- ja warm-vaihtoehdot erilaisille kudoksille tarpeen tai erikoisalan mukaan.

 

Kaikki SurgiTel-luuppivalot ovat saatavilla pienemmässä Micro(vasen)- ja suuremmassa Mini(oikea)-mallissa. Mini (70 000 lux) on kirkkaampi ja hiukan suurempi kuin Micro (45 000 lux).

Kosketusvapaa Eclipse CS LED

Eclipse CS LED -valo hyödyntää liikesensoriteknologiaa, jonka avulla voit käyttää valoa operaatioiden aikana täysin aseptisesti. Sensori reagoi vain hitaaseen, lähellä tehtävään liikkeeseen, ja se ei kytkeydy kauempaa nopeista liikkeistä.

Surgical LED

Surgical LED on vaihtoehto kirurgiaan, jossa tarvitaan mahdollisimman kirkasta valoa. Maksimikirkkaus jopa 100 000 luxia.

Puhelinkuvake

Myymme luuppivaloja eri värisillä säteillä ympäri Suomen.

Kysy lisää

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha