Slider-Image-Wider-Hygiene-scaled-2048x614.jpg

SurgiTel luupit

SurgiTel luupit tarjoavat, jo 90-vuotisella kokemuksella optiikasta ja ergonomiasta, tarkimmat ja ergonomisimmat työnäkemisen ratkaisut eläinlääkäreille, hammaslääkäreille, hammasteknikoille, kirurgeille ja suuhygienisteille. SurgiTelin valikoimista löytyy laajin suurennosvalikoima. Suurennoksia on saatavilla väliltä 2,5x - 10,0x. Luuppeja löytyy läpilinssin ja flip-up malleina. Luupit ovat saatavilla myös pääpantaan kiinnitettynä, joka tarjoaa vakaan ja kevyen ratkaisun suurien suurennosten kanssa.

Koko kehysvalikoima värivaihtoehtoinen löytyy täältä.

TTL kuva_edited.jpg

Läpilinssin luupit (TTL)

Läpilinssin luupit ovat täysin yksilöllisesti mitoitetut jokaiselle käyttäjälle. Läpilinssin luupit tarjoavat laajemman näkymän okulaarien ollessa lähempänä silmää. Kehysten hyvällä pantoskooppisella kulmalla ja patentoidulla hiontatekniikalla luupit saadaan niskahartiaseudun kannalta ergonomiseen asentoon.

SurgiTel-Loupes-Front-Lens-Mounted-FLM.png

Flip-Up luupit (FLM)

Flip-up luupit tarjoavat hyvin kattavasti säädettävissä olevat luupit. Flip-up luupit voidaan säätää mihin tahansa työskentelykulmaan. Säädettävän pupillietäisyyden ja työskentelykulman säätöjen ansiosta flip-up luupit sopivat erittäin hyvin esimerkiksi klinikkakäytössä monelle eri käyttäjälle kerralla.

Flip-Up luupit