Ensiluokkaiset luupit valmistuvat 90-vuotisella kokemuksella optiikasta

SurgiTel Partner maahantuo, myy ja huoltaa luupit ympäri Suomen. SurgiTel-luupit tarjoavat, jo 90-vuotisella kokemuksella optiikasta ja ergonomiasta, tarkimmat ja ergonomisimmat työnäkemisen ratkaisut eläinlääkäreille, hammaslääkäreille, hammasteknikoille, kirurgeille ja suuhygienisteille.

 

SurgiTelin valikoimista löytyy laajin suurennosvalikoima. Suurennoksia on saatavilla väliltä 2,5x–10,0x. Luuppeja löytyy läpilinssin ja flip-up-malleina. Luupit ovat saatavilla myös pääpantaan kiinnitettynä, joka tarjoaa vakaan ja kevyen ratkaisun suurien suurennosten kanssa.

 

Koko kehysvalikoima värivaihtoehtoineen löytyy täältä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Yhteystiedot

Läpilinssin luupit (TTL)

Läpilinssin luupit ovat täysin yksilöllisesti mitoitetut jokaiselle käyttäjälle. Läpilinssin luupit tarjoavat laajemman näkymän okulaarien ollessa lähempänä silmää. Kehysten hyvällä pantoskooppisella kulmalla ja patentoidulla hiontatekniikalla luupit saadaan niskahartiaseudun kannalta ergonomiseen asentoon.

Flip-Up-luupit (FLM)

Flip-up-luupit tarjoavat hyvin kattavasti säädettävissä olevat luupit. Flip-up-luupit voidaan säätää mihin tahansa työskentelykulmaan. Säädettävän pupillietäisyyden ja työskentelykulman säätöjen ansiosta flip-up-luupit sopivat erittäin hyvin esimerkiksi klinikkakäytössä monelle eri käyttäjälle kerralla.

Puhelinkuvake

Myymme korkealaatuiset ja yksilöllisesti mitoitetut luupit ympäri Suomen.

Kysy lisää

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha