Score

Istu terveellisesti, työskentele mukavasti
TILAA SCORE TUOLI KOKEILUUN!

Score on valmistanut työtuoleja jo vuodesta 1977! Scoren valikoimista löytyy työtuolit kaikkiin tarpeisiin, joko toimistolle, hammaslääkärin vastaanotolle tai sairaalakäyttöön. Scoren 45 vuoden kokemuksella istumisen ergonomiasta ja tuolien kokeilumahdollisuudella sekä yksilöllisellä palvelullamme varmistamme, että saat juuri sinulle parhaan ratkaisun.

Tuoleja voi muokata käyttötarpeen mukaan. Työpisteen korkeuden mukaan voi valita sopivan korkuisen jalan tuolille. Satulatuoleihin saatavilla alaseläntuki, korkeudensäätö jalalla sekä Balance mekanismi, joka takaa maksimaalisen mukavuuden sekä optimaalisen dynaamisen työskentelyasennon.

Score tuotteille tarjoamme kattavat takuut. Kaikilla tuotteilla on viiden vuoden takuu!

Tuoleissa on laaja värivalikoima ja myös kaksi-väri mahdollisuus, oman valinnan mukaan. Värivalikoiman löytää täältä. Score tuolien kokoamiseen et tarvitse työkaluja.

score-muikkeli.jpg

Amazone

Amazone-satulatuoli on Scoren suosituin satulatuolimalli. Amazonen satula on kapeampi verrattuna Jumper-satulatuoliin. Amazone näin ollen sopii suurimmalle osalle ihmisistä tarjoten ergonomisen lantiokulman, joka on noin 125 astetta.

Jumper

Jumper-satulatuoli on hieman leveämpi versio Amazone-tuolista. Jumper sopii hyvin pidemmille ja isommille ihmisille tai heille, jotka haluavata istua ergonomisesti ja terveellisesti pitkiä aikoja.

Score At Work

Score At Work mallista ja muista toimistotuolimalleistamme löytyy jokaiselle varmasti sopiva tuoli, sillä tuolit ovat saatavilla eri koissa ja korkeuksilla. Kysy tarkempia tietoja toimistotuoleista osoitteesta score@nident.fi